Saltear al contenido principal

El Monument a Colom, la Benvinguda al port de la ciutat

El Monument A Colom, La Benvinguda Al Port De La Ciutat

El Monument a Colom és una de les estàtues més famoses de la ciutat de Barcelona. Construïda en homenatge al descobridor Cristòfor Colom; està erigida a la plaça del Portal de la Pau, punt d’unir entre el sud de la Rambla i el passeig de Colom, Davant del Port de Barcelona, ​​a l’antiga Porta de la Pau. A l’interior de la columna hi ha un ascensor que Përmet de licitar Fins a la semiesfera situada sota a els peus de l’estàtua, des d’on hom olla atalaiar la ciutat.

L’estàtua representa Colom amb el braç dret estiguis i el dit índex assenyalant cap al mar. Inicialment és va dir que assenyalava Amèrica, però AQUESTA afirmació va crear polèmica, ha que AQUEST continent és Troba en el SENTIT contrari al que assenyala el dit. Van sorgir Llavors 03:00 Corrents d’opinió:

– El primer, segons el qual l’estàtua s’a d’Entendre com 1 metàfora, afirma que la intencio de l’autor era que Colom assenyalés cap a Amèrica, però que el público no hauria Ens que el dit hagues assenyalat cap a la Rambla, terra endins, i per AIXÒ va instal • lar l’estàtua assenyalant al mar.

– El Segon Corrent d’opinió afirma que l’estàtua no assenyala a Amèrica, sinó a l’Índia, que era on ell Volia arribar, però per una ruta alternativa que no fos per l’Imperi Turc, que no deixava passar a els comerciants europeus cap a l’Àsia.

– I el tercer Corrent d’opinió és que l’estàtua no assenyala la ruta cap a Amèrica, sinó cap a Gènova, su presumpta ciutat natal, Tot i que realment assenyala directament cap a l’Illa de Mallorca (on nasqué, segons 01:00 recent teoria heterodoxa).

Volver arriba